Akkerman Legal

Juridische Dienstverlening

Arbeidsrecht

"Met elkaar verbonden voor bepaalde of onbepaalde tijd, door middel van een arbeidsovereenkomst.
Een overeenkomst met wederzijdse rechten en plichten. Tot stand gekomen op basis van verwachtingen." 

Maar wat hebben partijen nou daadwerkelijk bedoeld met wat ze zijn overeengekomen? En wie heeft er gelijk? Valt ontslag nog te voorkomen of is een ontslag onvermijdelijk? Een veelvoud aan vragen, waarbij Akkerman Legal u kan informeren en adviseren. Daarnaast kunt u bij Akkerman Legal ook terecht voor het voeren van onderhandelingen en gerechtelijke procedures op het gebied van arbeidsrecht.

Meer informatie over arbeidsrecht voor werkgevers & werknemers:

Vroegtijdig advies 

Het is raadzaam dat wij in een vroeg stadium met u meedenken. Door op voorhand arbeidsrechtelijke kwesties goed te regelen, kunnen veel problemen worden voorkomen. Wij ondersteunen dan ook (nieuwe) bedrijven bij het optimaliseren van de arbeidsrechtelijke structuur van het bedrijf. Ook kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste strategische keuzes.

Voor wie?

Bij Akkerman Legal leggen wij ons toe op het arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht. Wij zijn actief voor ondernemers en afdelingen personeelszaken, maar ook individuele werknemers kunnen bij ons terecht voor juridische ondersteuning bij arbeidsrechtelijke aangelegenheden en conflicten.

Conflictbemiddeling 

Wanneer partijen onderling niet tot elkaar kunnen komen, dan hoeft dat niet per se uit te monden in een juridische procedure. Bij Akkerman Legal proberen wij in de eerste instantie zoveel mogelijk via conflictbemiddeling tot een oplossing te komen. Hierdoor worden hoge proceskosten voorkomen en zijn geschillen vaak sneller opgelost.

Advies nodig?

Stel gratis en vrijblijvend uw vraag.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Advies nodig? Bel direct 0513-438442

Contactgegevens

Madame Curieweg 2
8501 XC Joure

0513 - 43 84 42

Akkerman Legal is lid van de Nederlandse Juristen Vereniging (NJV):

5dad1c44a25525b645516c5de091bfce_f27